Onze Wekelijkse Activiteiten

Wekelijks is er een boel gaande bij het Heer Arendhuis, Hier zie je onze wekelijke activiteiten terug!

Maandag

Maandagavond is de repetitieavond van de plaatselijke Brassband Excelsior.
Heeft u belangstelling dan kunt u contact opnemen met ;
secretariaat@excelsior-shak.nl

De biljartvereniging oefent elke maandag van 13.00 tot 16.30 uur, dit is een onderdeel van de seniorensoos, Wilt u daar meer informatie kunt u het beste even langs komen en kennismaken.

Dinsdag

Forza geeft lessen in conditietraining op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. Wilt u daar meer informatie kunt u het beste even langs komen en kennismaken.

Dinsdagavond vanaf 20.30 uur tot 21.30 uur is de Genootschap Felius actief, dit is een gezellig maar serieus volleyballen. Kom eens langs om kennis te maken, u bent van harte welkom.Ze hebben een seizoen stop van Mei t/m September.

Woensdag

Woensdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur krijgen de ouderen door middel van sport en spel les van Aurelia. Wilt u daar meer informatie kunt u het beste even langs komen en kennismaken.

Woensdagmiddag is de koersbalvereniging actief van 13.30 tot 16.30 uur, ook deze zijn een onderdeel van de seniorensoos. Wilt u daar meer informatie kunt u het beste even langs komen en kennismaken.

En dan vroeg in de avond begint de linedance groep, the swinging eagles, vanaf 19.15 tot 19.45 de beginnergroep en van 20.00 tot 21.30 uur de gevorderde groep, tevens wordt er ook aan je conditie gewerkt want het zijn soms pittige dansjes !  De Swinging Eagles is opgericht in 2004 en gezelligheid staat altijd voorop, de lessen worden gegeven door Rina ten Hoorn, er wordt op verschillende soorten muziek gedanst maar country voert wel de boventoon. Informatie is verkrijgbaar via 06-47832576.

Donderdag

Van 13.00 uur tot 16.30 oefent de biljartvereniging, mits er geen biljartcompetitie is dan wordt er gespeeld van 13.30 uur tot 16.30 uur. de biljartvereniging neemt deel aan de onderlinge Goese biljart competitie

Bekijk hier de standen van de O.G.B

Dansstudio Shirley geeft op donderdagmiddag les in streetdance van 15.45 tot 18.00 uur, voor meer informatie over het lesrooster en leeftijden hiervan kunt u contact opnemen met Shirley, telefoon ; 0113-226226.

Elke donderdagavond van 19.45 t/m 20.30 uur is er een Jump fun dit is een les met kangoo jumps rebound schoenen. Voor meer informatie;    pegoze2@zeelandnet.nl

Elke eerste en derde donderdagavond van de maand gebruikt HCC (Flightsimulator club) zaal 2. Deze club is geïnteresseerd in vliegtuigen en kiest middels software op de meegenomen laptop het ruime luchtsop. Om 19.00 uur is het opstellen en vanaf 19.30 uur starten het is tot 22.30 uur.

Informatie kunt u verkrijgen via hun website zie;  https://flightsimzeeland.wordpress.com

Elke eerste en derde donderdag van de maand kunt u komen knutselen,breien,haken,loomen,kaarten enz.enz… bij het hobbycafé van 20.00 uur tot 22.00. Het is een gezelligheid van dames en heren en de entree is gratis. Er worden ook workshops gegeven deze worden bekend gemaakt middels reclame bak aan de voorzijde van het Heer arendhuis of op de facebookpagina van het dorpshuis Heer Arendhuis en natuurlijk ook op onze website. Ook wordt er gestart door de sr soos met darten en sjoelen op de eerste en derde donderdag van 19.30 uur, wilt u meer informatie hierover neem dan contact op met mevr.J Noorland ; seniorensooshak@gmail.com

Vind je het leuk om te komen badmintonnen dan kan dat ook ! kom eerst een kennis maken, dit kan op elke eerste en derde donderdag avond, vanaf 20.30 tot 22.00 uur, deze avonden staan vast gepland. De tweede en vierde donderdagavond gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen via de App.

Vrijdag

Elke vrijdag kunt u van 17.00 uur tot 19.00 uur een lekker frietje met snacks komen eten of afhalen bij het Arendhuis.

Bekijk hier het complete menu! 

Elke laatste vrijdag houd de cactus vereniging Zeeculenta hun bijeenkomst in het Arendhuis ook hier kunt u verdere informatie vinden op hun website zie “leuke links” op de hoofdpagina van het Arendhuis.