Heer Arendhuis gesloten i.v.m het corona virus, WEL friet en snacks op vrijdag

Beste gebruiker-sters van het Heer Arendhuis.                                                                23 mei 2020

Per 1 juni mag het horecadeel van buurt- en dorpshuizen weer open voor publiek. Dit is aan strenge regels verbonden. Er geldt een maximaal aantal bezoekers en groepsvorming moet vermeden worden.

Alle contact sporten en binnen sporten is de verwachting dat het weer toegestaan is vanaf 1 september 2020

We hebben alle mogelijkheden bekeken, en ook het financieel aspect is hierin besproken. Het is niet haalbaar voor het dorpshuis Heer Arendhuis om de deuren weer te openen vanaf 1 juni.

Meenemend dat juli en augustus ivm vakanties altijd gesloten is, is er besloten om het Heer Arendhuis weer te openen vanaf 1 September.

We zijn natuurlijk wel afhankelijk wat er beslist wordt door het kabinet maar we gaan er van uit dat we per 1 september weer de deuren kunnen openen, u krijgt in augustus van ons weer een bericht.

Het is daarom ook niet toegestaan om zonder overleg van de beheerster het Heer Arendhuis te betreden.

Vriendelijke groet,

Culturele voorzieningen

Beheerster dorpshuis Heer Arendhuis

friet en snacks (alleen ophalen) : U kunt elke vrijdag vanaf 16.00 uur friet en snacks bestellen, de “knop” op de hoofdpagina friet en snacks wordt dan weer geactiveerd, lukt dit niet ? vernieuw dan even de pagina ( F5 )

ArnaHa information